Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Στην... άγρια Δύση της Ευρώπης βασιλεύει ο νόμος του Σόιμπλε
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 06:02

Και στο τέλος κερδίζουν οι... κακοί. Η Ελλάδα πήρε, όπως άλλωστε αναμενόταν, τη δόση στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος, η οποία θα ανέλθει στο ποσό των 8,5 δισ. ευρώ, αλλά η επιθυμία της για λήψη μεσοπρόθεσμων μέτρων που θα ελαφρύνουν το χρέος έπεσε στο... τείχος του Βερολίνου και θα πρέπει να περιμένει το δεύτερο εξάμηνο του 2018, μετά τη λήψη του προγράμματος, για την εξέταση του αιτήματός της «εφόσον χρειαστεί»...

Ο νόμος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επικράτησε για ακόμη μία φορά κατά τη χθεσινή σύνοδο της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο. Η μάχη ήταν πάλι άνιση...

 

 
Σε κατάσταση ομηρίας 1.000.000 οικογένειες με κατασχεμένους λογαριασμούς!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 12:29

Eνα εκατομμύριο τραπεζικοί λογαριασμοί θα είναι δεσμευμένοι για χρέη στις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Επίσης εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί είναι εκτεθειμένοι και κινδυνεύουν με κατασχέσεις για χρέη υπέρ τρίτων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που έχει διαμορφωθεί έχει οδηγήσει σε ομηρία ένα εκατομμύριο οικογένειες δηλαδή σχεδόν το μισό πληθυσμό της χώρας!

 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 11:39

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς του σήμερα». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 18.00 στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.Θ., Τσιμισκή 29.

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για μας.

 

 

          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                         Η Γενική Γραμματέας      

       

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                    ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                

 

 

 

 
Θρίλερ στο Eurogroup! Η Αθήνα θέλει πολιτική λύση για το χρέος, οι δανειστές δίνουν μόνο την δόση
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 11:37

Πυκνές είναι οι επίσημες και ανεπίσημες δηλώσεις από εκπροσώπους των δανειστών που μιλούν για συμφωνία ανάλογη με αυτήν της 22ας Μαΐου στο αυριανό Eurogroup ενώ χθες ο Πρωθυπουργός σήκωσε τους τόνους προαναγγέλλοντας συνέχιση της διεκδίκησης λύσης για το χρέος και στην Σύνοδο Κορυφής.

 
ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 11:56

Όλες οι προσμονές, οι ελπίδες και οι υποσχέσεις των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων επτά ετών, σχετικά με τη δυνατότητα της  δήθεν ευμενούς έκβασης του χρέους, ήταν καθαρά ουτοπικές, από τη στιγμή που οι δανειστές, στην αρχή  της κρίσης, αρνήθηκαν το "κούρεμά" του.  Παρότι, αυτή η αλήθεια, ήταν γνωστή σε δανειστές και οφειλέτες, ωστόσο στο διάστημα αυτών των επτά μαρτυρικών ετών στήθηκε στην Ελλάδα ένα  θέατρο σκιών, το οποίο ενάλλασσε, συνεχώς το ρεπερτόριο των παραστάσεών του. Οι Έλληνες, όσο το βιοτικό τους επίπεδο καταποντίζονταν, οι περιουσίες τους δημεύονταν, τα παιδιά τους ξενιτεύονταν,  οι επιχειρήσεις τους έβαζαν λουκέτο, έπρεπε  να βαυκαλίζονται με όνειρα. Και όταν το ένα, από αυτά, αποδεικνύονταν ψεύτικο, έπρεπε αμέσως να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο. Ατέρμονες συζητήσεις και  διαπραγματεύσεις, χωρίς περιεχόμενο, ενθουσιασμοί των κυβερνητικών "περί όνου σκιάς", αναγγελίες επίτευξης θαυμαστών στόχων, που δήθεν μας σώζουν, αλληλοκατηγορίες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, χωρίς αντικείμενο αποτελούν τον  μακρύ και ανούσιο απολογισμό αυτών των επτά ετών της ελληνικής συμφοράς.

 

 
Σελίδα 5 από 906