Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 11:29

Tο 25% των Γερμανών πήγε πιο δεξιά από την δεξιά της Μέρκελ και του Σόιμπλε, 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών μετακινήθηκαν στο ακροδεξιό AfD και η ξενοφοβική και ρατσιστική Εναλλακτική για την Γερμανία μπαίνει στην Μπούντεσταγκ ως τρίτη πολιτική δύναμη με τουλάχιστον 80 έδρες.

 

 
Πολιτικός «σεισμός» μετά τις γερμανικές εκλογές
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 05:56

τα σενάρια της επόμενης ημέρας

Πολιτικό σεισμό προκάλεσε το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, που σημαδεύτηκε από ιστορικά χαμηλές επιδόσεις τόσο για τους Χριστιανοδημοκράτες και τους Χριστιανοκοινωνιστές(CDU/CSU), όσο και για τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), αλλά και από την θριαμβευτική είσοδο του ξενοφοβικού κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.

Η επόμενη μέρα προδιαγράφεται δύσκολη, ενώ ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης εκτιμάται ότι θα απαιτήσει διαπραγματεύσεις πολλών εβδομάδων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

CDU/CSU 33% (2013:41,5%), SPD 20,5% (25,7%), AfD 12,6% (4,7%), FDP 10,7% (4,8%), Αριστερά 9,2%(8,6%), Πράσινοι 8,9% (8,4%).

 

 
Καν’το όπως η Κύπρος!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 09:59

Την ανάγκη να δοθεί στους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, κυρίως στεγαστικών δανείων, η δυνατότητα να αγοράσουν στην τιμή που προσφέρουν τα funds το «κόκκινο» δάνειό τους από την τράπεζα, πριν αυτή το πουλήσει σε κάποιο fund ή εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων, υποστηρίζουν με δηλώσεις του στη Realnews πρόεδροι φορέων της αγοράς και νομικοί και καλούν την κυβέρνηση να αλλάξει τον σχετικό νόμο και να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύπρου αλλά και άλλων χωρών, όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία, που προσπαθούν εκ των υστέρων να βάλουν όρια στα ξένα funds.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 11:29
 
Γερμανικές εκλογές:
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 09:56

Αυτά που έχουν κριθεί, αυτά που

μένουν και το αποτύπωμα της

τελευταίας θητείας της Μέρκελ

Οι Γερμανικές Εκλογές έχουν θεωρητικά κριθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους. Σχεδόν όλα τα ερωτήματα που αφορούν τη δύναμη και την κατάταξη των κομμάτων είναι ήδη απαντημένα, καθώς βαδίζουμε στα τελευταία εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Κι όμως μένει ένα καθοριστικό ερώτημα, που παραπέμπεται στη Δευτέρα.

 

 
Οι Anonymous "εξαφάνισαν" τη σελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 09:51

Έριξαν τη σελίδα η οποία μέχρι και τώρα παραμένει εκτός λειτουργίας

 

Οι Anonymous "εξαφάνισαν" τη σελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται η ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί deltio.tnomik.gr.Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας «Anonymous Greece» στη σελίδα της στο Facebook είναι αυτοί που στις 11 το πρωί του Σαββάτου «έριξαν» τη σελίδα.


 
Σελίδα 15 από 938