Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Κινητοποίηση της Λαϊκής Ενότητας κατά e-πλειστηριασμών
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 15:55

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Καποδιστρίου 18) κινητοποιήθηκαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, όπου βγαίνει σε πλειστηριασμό αγροτεμάχιο στον Ωρωπό και κατοικίες στα Λιόσια που ανήκουν σε εταιρεία που έχει οικονομικές διαφορές με τράπεζα. 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 12:39
 
Κύριε Ντράγκι, μιά τρόμπα κρέμμεται πίσω απο το άδειο σακκάκι σας!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 15:54

Στις 23 Αυγούστου 2017, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο «Η αλληλεξάρτηση της έρευνας και της χάραξης πολιτικής»  στην ετήσια συνέλευση των νικητών του βραβείου Nobel οικονομικών στο Lindau της Γερμανίας. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε αυτά που είπε ο κ. Draghi – και ειδικά αυτά που δεν είπε.

 

 
Η ανάπτυξη της Αγγλίας απογειώνεται, κακά μαντάτα για ‘Γερμανικό στρατηγείο’!
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 12:56

Με την ισοτιμία της Αγγλικής λίρας στο 1,12 έναντι του ΕΥΡΩ, αρκετοί αναρωτιούνται μήπως η Αγγλική οικονομία βαδίζει σε μια νέα ύφεση. Υπάρχουν ομως νέα δεδομένα καθώς μπαίνουμε στο 2018, που δείχνουν κάτι πολύ διαφορετικό

 
Ξεκίνησε το μητρώο ψηφιακών νομισμάτων στη Βενεζουέλα
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 12:56

Η κυβέρνησή της Βενεζουέλας έχει ξεκινήσει το Observatorio Blockchain, ένα μητρώο για τους παραγωγούς ψηφιακών νομισμάτων. Όπου 860.811 νέοι έχουν ήδη εγγραφεί, σύμφωνα με το Bitcoin.com. Η κρυπτογράφηση είναι δημοφιλής στη χώρα, καθώς τα μεγάλα επιδοτούμενα κόστη ηλεκτρικού ρεύματος κάνουν την «παραγωγή» πραγματικά εφικτή να λειτουργήσει κερδοφόρα, ενώ η χρόνια έλλειψη αγαθών και ένα άχρηστο εθνικό νόμισμα σημαίνει ότι για πολλούς είναι κάτι σαν σωσίβιο, καθώς τους επιτρέπει να εισάγουν τρόφιμα και φάρμακα μέσω δικτυακών τόπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 
H Ευρώπη μπροστά στο νέο σαδιστικό σχέδιο των Γερμανών
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 11:58

Το πολιτικό ευρωπαϊκό έτος 2018 ξεκινάει με τις προεδρικές εκλογές της Τσεχίας (11-12 Ιανουαρίου), συνεχίζεται με τις κυπριακές και τις φινλανδικές στο τέλος του μηνός, τις γενικές Iταλικές εκλογές αρχές Μαρτίου και συνεχίζεται με τις ουγγρικές, τις σουηδικές τον Σεπτέμβριο και τρεις ακόμη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τον Μάρτιο έχουμε και προεδρικές εκλογές στη Ρωσία.

 
Σελίδα 17 από 968