Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης
Παντοδύναμη η VW ήλεγχε και την ομιλία του πρωθυπουργού
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 07:24

Προεκλογικά έγινε η αποκάλυψη- επιβαρυντική για τους Σοσιαλδημοκράτες- αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ενδεικτική της θέσης ισχύος της Volkswagen: ο πρωθυπουργός της Κάτω Σαξονίας που ανήκει στο SPD, έγραψε η Bild, έστελνε τις ομιλίες του που αφορούσαν στο σκάνδαλο Dieselgate στην VW για έγκριση πριν τις εκφωνήσει.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 07:27
 
Μετά πολλών επαίνων
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 15:28

Κατηγορηματικές και αφοπλιστικές, ακόμη μια φορά, οι δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών. Συνιστά στην κυβέρνηση να αφήσει την «κατενάτσιο», με την οποία «χάνει ευκαιρίες» και να περάσει σε «επιθετική πολιτική». Ωστόσο,τι θα άλλαζε εάν η κυβέρνηση εφάρμοζε με «επιθετική πολιτική» και δική της πρωτοβουλία τις αξιώσεις των δανειστών προτού καν αυτές διατυπωθούν; Ευκαιρίες μπορούν να χάνονται τόσο με την επιθετική πολιτική όσο και με την αμυντική. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι διαθέτει «σχέδιο εξόδου» της χώρας από το τούνελ. Ωστόσο, εάν πράγματι αυτό αληθεύει, γιατί άραγε δεν το γνωστοποιεί στον ελληνικό λαό, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή και στήριξη του; Εάν το σχέδιο του συμπίπτει με αυτό των δανειστών, τότε τι σημασία έχει εάν εφαρμόζεται με «επιθετική» πρωτοβουλία της μιας πλευράς ή της άλλης;

 

 
Γιατί ανεβαίνουν οι αποδόσεις στα ελληνικά ομόλογα
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 15:26

Δεν πείθονται οι επενδυτές, λένε οι αναλυτές

 Αύξηση αντί για βελτίωση σημειώνει το κόστος δανεισμού της ελληνική κυβέρνησης από την ημέρα της εξόδου στις αγορές, όπως αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις των 10ετών κρατικών ομολόγων. Σύμφωνα με τους αναλυτές αυτό, σε συνδυασμό με την πτώση που έχει σημειώσει το ελληνικό χρηματιστήριο, δείχνει ότι οι επενδυτές δεν έχουν πειστεί ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.

 Πιο αναλυτικά, η απόδοση στο 10ετές διαμορφώνεται στο 5,514% με άνοδο σχεδόν 5% από την ημέρα που ανακοινώθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές (5,274%), μόλις την περασμένη εβδομάδα.

 

 
ΕΞΑΛΛΗ ΦΟΡΟΛΟΥΜΕΝΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥ
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 15:56

Με τραύμα στο μάτι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων υπάλληλος της τοπικής ΔΟΥ μετά από επεισόδιο που δημιούργησε φορολογούμενη εντός των γραφείων στην οδό Τζανακάκη.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ, το μεσημέρι εισήλθε στα γραφεία μία γυναίκα η οποία έχει φορολογικές εκκρεμότητες οι οποίες οδήγησαν σε κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού της.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 16:09
 
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 15:56

Για μία από τις τρεις πράξεις με τις οποίες κατηγορούνταν καταδικάστηκε ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο. Για ποιες πράξεις απαλλάχθηκε.

 

 
Σελίδα 17 από 930