ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Δεν ασκείται εθνική κυριαρχία όταν δεν φυλάσσονται τα σύνορα κι όταν μπουλούκια αγνώστων εισβάλλουν σε μία χώρα. Οι πολίτες δεν έχουν λόγο να πληρώνουν φόρους για να βλέπουν την πατρίδα τους να εποικίζεται από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, που μπαίνουν όποτε κι από οπουδήποτε θελήσουν στην Ελλάδα, όντες βέβαιοι ότι αυτή η κίνησή τους θα αποφέρει μόνο κέρδη και καμία ζημία.

Το κράτος διαμηνύει εμμέσως στους επίδοξους εποίκους της χώρας ότι, αν περάσουν τα σύνορα, θα έχουν στέγη, τροφή, επιδόματα, πρόσβαση στο σύστημα υγείας, δωρεάν μετακίνηση και όλα όσα επιβάλλουν οι «δερβέναγες» του ΟΗΕ και των ΜΚΟ.

Αν η εξυπηρέτηση των αιτημάτων των εποίκων θεωρηθεί... πλημμελής, τότε εκείνοι θα ξεσηκώνονται, θα παραβιάζονται οι νόμοι του κράτους και τα δικαιώματα των Ελλήνων και πάλι ο δημόσιος διάλογος θα έχει ως πρώτο θέμα πόσο «αδικούνται» οι ξένοι που μας επέλεξαν ως προορισμό - λες και τους υποχρέωσε κάποιος να μας προτιμήσουν αντί να πάνε σε κάποια ομόθρησκη με εκείνους χώρα.

Η κατάσταση που βιώνουν οι Ελληνες είναι εξωφρενική και συνιστά παραβίαση και του Συντάγματος και των νόμων του κράτους: με την υπερφορολόγησή τους οι πολίτες πληρώνουν τον εθνικό αφανισμό τους, το σβήσιμο του γένους μας από τον χάρτη. Πληρώνουμε για την αντικατάστασή μας από τριτοκοσμικούς και ισλαμιστές!

Μέχρι νεωτέρας, ο ΟΗΕ και η Ε.Ε., για να χρυσώσουν το δηλητηριώδες «χάπι» της συλλογικής μας εξαφάνισης, θα μοιράζουν σποραδικά χαρτζιλίκια και κάποια ημέρα αυτά θα σταματήσουν και η πατρίδα θα ξεμείνει με τις ορδές των ανεξέλεγκτων και αναφομοίωτων στοιχείων. Κι όταν γίνει αυτό, αφελείς επαγγελματίες, που νομίζουν ότι ο εποικισμός «τονώνει την αγορά», θα μείνουν μόνοι τους με το πρόβλημα.

Οι κυβερνώντες ας σταματήσουν να αερολογούν και να στείλουν άμεσα και κατηγορηματικά το μήνυμα στους επίδοξους εποίκους. Κανένα προνόμιο δεν τους περιμένει, καμία παροχή. Μόνο ο νόμος. Ολα τα άλλα είναι κάλεσμα και πονηρό κλείσιμο του ματιού.

Ή θα ασκήσουμε την εθνική κυριαρχία μας ή θα αφανιστούμε.

Dimokratianews.gr