Ανακοινώσεις ΣΟΛΘ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε τη συνεργασία με πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης με μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα κατάρτισης ανέργων, για την αξιοποίηση ενός νέου σχεδίου δράσης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ανέργων για επιμόρφωση και απασχόληση καθώς και να ενισχύσει τις επιχειρήσεις των συναδέλφων αλλά και των πελατών τους με την προσφορά εργαζομένων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

               ΣΤΙΣ 18:30

     ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ

           ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ

 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ 14-03-2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΓΑΛΜΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

& ΩΡΑ 12.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΤΗΣ 14ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 

Τα μέτρα είναι άδικα και εξοντωτικά, κλείνουν τις επιχειρήσεις, κλείνουν τα γραφεία μας. Ο κλάδος μας επισημαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ποινικοποιείται η δουλειά μας. Γίναμε άμισθοι υπάλληλοι του Δημοσίου.  Αναγκαζόμαστε για πρώτη φορά να βγούμε στους δρόμους απαιτώντας:

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης αποφασίζει να συμβάλλει δυναμικά στον αγώνα των Συναδέλφων για την κατάργηση των φορολογικών διατάξεων που αποτελούν τροχοπέδη στην ύπαρξη και λειτουργία του κλάδου μας.

 

Τα φορολογικά μέτρα είναι άδικα και εξοντωτικά όχι μόνο για τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς αλλά για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προτείνει και προσκαλεί να συμμετέχουμε όλοι, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00, στην πόλη μας, στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, πλατεία Αριστοτέλους και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την κατάθεση κοινού ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

 

 

   Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                       Ο Γενικός Γραμματέας    

 

         

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ        

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίαση του, να στηρίξει δυναμικά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συναδέλφων Λογιστών – Φοροτεχνικών που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου και ώρα 13.00. Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να μεταβούν μαζικά και με αγωνιστική διάθεση στην πρωτεύουσα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 14 Μαρτίου, ώρα 12.00 στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

  

         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                       Ο Γενικός Γραμματέας    

        

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ        

 
Σελίδα 4 από 14