Ανακοινώσεις ΣΟΛΘ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

               ΣΤΙΣ 18:30

     ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ

           ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ

 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ 14-03-2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΓΑΛΜΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

& ΩΡΑ 12.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΤΗΣ 14ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 

Τα μέτρα είναι άδικα και εξοντωτικά, κλείνουν τις επιχειρήσεις, κλείνουν τα γραφεία μας. Ο κλάδος μας επισημαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ποινικοποιείται η δουλειά μας. Γίναμε άμισθοι υπάλληλοι του Δημοσίου.  Αναγκαζόμαστε για πρώτη φορά να βγούμε στους δρόμους απαιτώντας:

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης αποφασίζει να συμβάλλει δυναμικά στον αγώνα των Συναδέλφων για την κατάργηση των φορολογικών διατάξεων που αποτελούν τροχοπέδη στην ύπαρξη και λειτουργία του κλάδου μας.

 

Τα φορολογικά μέτρα είναι άδικα και εξοντωτικά όχι μόνο για τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς αλλά για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προτείνει και προσκαλεί να συμμετέχουμε όλοι, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00, στην πόλη μας, στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, πλατεία Αριστοτέλους και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την κατάθεση κοινού ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

 

 

   Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                       Ο Γενικός Γραμματέας    

 

         

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ        

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίαση του, να στηρίξει δυναμικά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συναδέλφων Λογιστών – Φοροτεχνικών που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου και ώρα 13.00. Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να μεταβούν μαζικά και με αγωνιστική διάθεση στην πρωτεύουσα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 14 Μαρτίου, ώρα 12.00 στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για την κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

  

         Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                       Ο Γενικός Γραμματέας    

        

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ        

 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θεσσαλονίκη, 23-01-2014

ΠΡΟΣ

 

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ

 

 

ΘΕΜΑ: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ-ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 1/1/2014

 

 

Είμαστε σύμφωνοι στις αλλαγές και στον εκσυγχρονισμό του φορολογικού μας συστήματος, πρέπει όμως να γίνει με γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος δικαίου, εμπιστοσύνης του φορολογουμένου στη δημόσια διοίκηση και ενίσχυση της υγειούς επιχειρηματικότητας πράγματα που θα συμβάλλουν στην διατήρηση των υπαρχουσών επιχειρήσεων και στην οικονομική ανάπτυξη. Τα εξοντωτικά πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος 4174/2013 για κάθε απλό ανθρώπινο λάθος κάθε άλλο παρά οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση.

 

 
Σελίδα 4 από 14