Ανακοινώσεις ΣΟΛΘ
ΘΕΜΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών

Θεσσαλονίκη, 13-2-2013

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ

Κοινοποίηση:

  1. 1.Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη

 

ΘΕΜΑ: Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τα εμβάσματα που εστάλησαν στο εξωτερικό από 1-1-2009 έως 31-12-2011

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη, 29-1-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος αξιοποιώντας για άλλη μια χρονιά, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 1-25 2012, δημιουργεί τμήματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν άτομα που εργάζονται και είναι αποκλειστικά ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Η διάρκεια παρακολούθησης του κάθε προγράμματος είναι 40 διδακτικές ώρες, για τις οποίες ο κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει μετά τη λήξη του σεμιναρίου πέντε ευρώ ανά ώρα (σύνολο 200,00 ευρώ) και τονίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση εκ μέρους του εργοδότη.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συνάδελφοι,

 Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 1-2-2013 και ώρα 18.00, στο χώρο του Ε.Β.Ε.Θ. (Τσιμισκή 29) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ενημέρωση των Συναδέλφων εν όψει της εφαρμογής της Μηνιαίας Αναλυτικής Δήλωσης. Η ενημέρωση θα γίνει από στελέχη της Διοίκησης ΙΚΑ, με την παρουσία του Διοικητή. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

 

 

Θεσσαλονίκη, 30-1-2013

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

     

Διαμαντής Θρασύβουλος

 

Κωστόπουλος Βασίλειος

 

 

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος αξιοποιώντας για άλλη μια χρονιά, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 1-25 2012, δημιουργεί τμήματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν άτομα που εργάζονται και είναι αποκλειστικά ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Η διάρκεια παρακολούθησης του κάθε προγράμματος είναι 40 διδακτικές ώρες, για τις οποίες ο κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει μετά τη λήξη του σεμιναρίου πέντε ευρώ ανά ώρα (σύνολο 200,00 ευρώ) και τονίζουμε ότι δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση εκ μέρους του εργοδότη. Κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής για κάθε χρονιά σε ένα μόνο από τα παρακάτω θέματα. Τα σεμινάρια θα υλοποιούνται απογεύματα στις αίθουσες του Συλλόγου. Συγκεκριμένα ωρολόγια προγράμματα θα ανακοινωθούν τη νέα χρονιά.

Οι τίτλοι των σεμιναρίων είναι η εξής:

 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων

 

Λογιστών Ν. Θεσσαλονίκης

 

σας εύχεται

 

Καλά Χριστούγεννα

 

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό

το νέο έτος!

 
Σελίδα 8 από 14