Ανακοινώσεις ΣΟΛΘ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της απόφασης του Ο.Ε.Ε., της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε. και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για κοινό αγώνα ενάντια στα άδικα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθούνται προς ψήφιση, με δεδομένη την αργοπορία   συντονισμού των κινητοποιήσεων στην πόλη μας από το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Ο.Ε.Ε., το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, καλεί όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν σήμερα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.,  στην παράσταση διαμαρτυρίας  στην Α’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης (Στρ. Mπραντούνα 3).

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

        Έπειτα από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υπό τον πρόεδρο του και τους εκπροσώπους των φορέων των λογιστών – φοροτεχνικών, αποφασίστηκε η συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των Συναδέλφων ενάντια στο προτεινόμενο από την κυβέρνηση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης αποφασίζει να συμβάλλει στον αγώνα κατά της ψήφισης του άδικου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Ο προτεινόμενος νόμος θα πλήξει ανεπανόρθωτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Κάθε άλλο παρά θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, θα οδηγήσει στο κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων, θα αυξήσει την ανεργία. Τα αποτελέσματα των μέτρων θα είναι αντίθετα από αυτά που επιδιώκει το νομοσχέδιο.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς να  δώσουν ένα δυναμικό παρόν στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016. Προτείνουμε συνάντηση όλων μας, στις 10.30 έξω από το Π.Τ.Κ.Μ. του Ο.Ε.Ε. και συμμετοχή στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στον αγώνα για την κατάργηση των φορολογικών διατάξεων που εξοντώνουν όχι μόνο τον κλάδο μας αλλά και στο σύνολο της την ελληνική οικονομία.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου και όλους τους Συναδέλφους  Λογιστές – Φοροτεχνικούς, να συμμετέχουν στην γενική απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 11.00 στο Π.Τ.Κ.Μ. του Ο.Ε.Ε.

 

           Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                       Ο Γενικός Γραμματέας  

           

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ         

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

 

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, στην επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 12 και 13 του καταστατικού του Συλλόγου την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Δωδεκανήσου 7, 1ος όροφος, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

 

 
Σελίδα 2 από 14