Επικαιρότητα
Ο γερμανικός πανικός είναι επικίνδυνος

Η δήλωση για την ιταλική κρίση του Γερμανού Επιτρόπου για τον Προϋπολογισμό της ΕΕ Γκίντερ Έτινγκερ, σύμφωνα με την οποία «οι αγορές θα μάθουν στους Ιταλούς να ψηφίζουν σωστά», δεν αποκαλύπτει μόνο το τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας στους κόλπους της Ευρωζώνης και της ΕΕ και την υποκρισία των ευρωκρατών, αλλά και την ξεδιάντροπη πλέον έκφραση του γερμανικού αυταρχισμού. Διότι οι πάντες γνωρίζουν ότι οι αγορές είναι ηBudensbank, η Deutsche Bank, ο ESM και η ECB …  Όλη η Ευρώπη ανατρίχιασε με τον απροκάλυπτο κυνισμό του γερμανικού imperium.

 

 
Λειτουργεί η εφαρμογή για τις τροποποιητικές δηλώσεις φορ. έτους 2017 στο TAXISnet

 

Διαθέσιμη είναι πλέον στο Taxis η εφαρμογή για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων του φορολογικού έτους 2017.

 
ΑΒΥΣΣΟΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ)

Ολοένα συχνότερα και σε μεγαλύτερη εμβέλεια παρατηρούνται θλιβερά φαινόμενα μιας γενικότερης παρακμής, που δεν περιορίζεται στο χώρο της πολιτικής, αλλά που δυστυχώς εισχωρεί στο σύνολο των εκφάνσεων της   ύπαρξής μας.

 Ειδικότερα, θεωρώ εξαιρετικά κατακριτέα, όπως και   πολύ επικίνδυνη,  τη διάσπαση που διαπιστώνεται σε όλα τα επίπεδα, ανάμεσα  στο συμφέρον και τα ενδιαφέροντα των πολιτών. από τη μία πλευρά, και στην κυβερνητική πολιτική, από την άλλη..

 

 
Τέλος τα μετρητά στις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων

Σε απαγόρευση της χρήσης μετρητών μεταξύ των επιχειρήσεων και στην καθιέρωση μικρού ορίου πληρωμών, ίσως 100 ευρώ, με μετρητά από τους καταναλωτές προχωρεί άμεσα το υπουργείο Οικονομικών.

 
Δραματικές εξελίξεις! Γκρεμίζονται οι αχυράνθρωποι της παγκοσμιοποίησης στην Νότια Ευρώπη!

Καθώς, κάτω απο το φόβο ότι θα παραπεμφθεί για εσχάτη προδοσία, ο αχυράνθρωπος των Γερμανών, πρόεδρος της Ιταλίας , σήμερα το μεσημέρι υποχρεώθηκε να δώσει εντολή για το σχηματισμό πατριωτικής κυβέρνησης στην Ιταλία (κομμα 5 αστερων και Λεγκα Βορρά), οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και στο άλλο μεγαλο κρατος του Ευρωπαικού νοτου που καταστραφηκε απο την παγκοσμιοποίηση, το ‘ισχυρο Ευρω’ και τα Γερμανικα νεοταξικά σχέδια για την Ευρωπη: την Ισπανία!

 

 
Σελίδα 4 από 952