Σεμινάρια
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΛΝΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, αποφάσισε τη διοργάνωση δωρεάν σεμιναρίων, με συμμετέχοντες, τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου ή υπαλλήλους αυτών. Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2016 και οι τίτλοι τους είναι οι εξής:

 
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 

Συνάδελφοι,

 

Σας ανακοινώνουμε ότι, ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και των πελατών σας, σε συνεργασία με εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης, διοργανώνει τα εξής σεμινάρια:

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος αξιοποιώντας για άλλη μια χρονιά, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 1-25, δημιουργεί τμήματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, που απασχολούνται σε επιχειρήσεις με 1-25 υπαλλήλους. Η διάρκεια παρακολούθησης του κάθε προγράμματος είναι 32 διδακτικές  ώρες (8 μαθήματα), για τις οποίες ο κάθε καταρτιζόμενος θα λάβει μετά τη λήξη του σεμιναρίου 160,00 ευρώ χωρίς καμία επιβάρυνση για τον συμμετέχοντα ή τον εργοδότη του. Κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής. Τα μαθήματα θα υλοποιούνται στις αίθουσες του Συλλόγου, απογευματινές ώρες. Η περίοδος υλοποίησης θα ανακοινωθεί επίσημα αμέσως μόλις κοινοποιηθεί από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ. Οι τίτλοι των προγραμμάτων είναι:

 
«Η θέση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Φορολογικό γίγνεσθαι»

afisa 2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

            Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει μαζί με το περιοδικό «Επιχείρηση» της Νομικής Βιβλιοθήκης το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Η θέση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Φορολογικό γίγνεσθαι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο PortoPalace Hotel, στις 28/5/2016, ημέρα Σάββατο και ώρες 10.00-16.00.

 

          Η θεματολογία του συνεδρίου θα έχει ως εξής:

 

 
Σεμινάριο Αποτίμηση Αξίας Επιχείρησης

Αποτίμηση Αξίας Επιχείρησης

○   Εισηγητής: Μπακάλης Βασίλειος

●   Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

○   Διάρκεια: 5 ώρες 

●   Ώρες Διεξαγωγής: 17.30-21.30

 

 
Σελίδα 4 από 14