Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Μέχρι 28/9 θα υποβληθεί το ειδικό σημείωμα αυτοελέγχου.

 

Το Υπ.Οικ αποφάσισε τελικά να παρατείνει τα ειδικά σημειώματα έως 31/7/2012.
Η επίσημη ανακοίνωση :
Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη θα δοθεί παράταση για την υποβολή των «Ειδικών Σημειωμάτων Αυτοελέγχου Φ.Π.Α.» έως και 31 Ιουλίου 2012.

Το Υπ.Οικ αποφάσισε τελικά να παρατείνει τα ειδικά σημειώματα έως 28/9/2012.


Η επίσημη ανακοίνωση :Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη θα δοθεί παράταση για την υποβολή των «Ειδικών Σημειωμάτων Αυτοελέγχου Φ.Π.Α.» έως και 28/9/2012.

 

 
"Πιο πιθανό να βγει η Ιταλία, και η Ιρλανδία από το ευρώ παρά η Ελλάδα"

BANK OF AMERICA MERRILL LYNCH

"Πιο πιθανό να βγει η Ιταλία, και η Ιρλανδία από το ευρώ παρά η Ελλάδα"

 Η Ιταλία, και η Ιρλανδία, θα είχαν τους περισσότερους λόγους να αποχωρήσουν από την ευρωζώνη από ό,τι η Ελλάδα σύμφωνα με ανάλυση της Bank of America Merrill Lynch, η οποία υπενθυμίζει τους κινδύνους για την ΕΕ από το ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης χωρών από το κοινό νόμισμα.

 

 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

«Οι Έλληνες να κάνουν τα μαθήματά τους»

Η ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν μπορεί να έρθει από τις Βρυξέλλες, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Βουλγαρίας

Η ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν θα έρθει από τις Βρυξέλλες γι' αυτό είναι αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις, υποστήριξε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ προσθέτοντας πως οι Έλληνες «πρέπει να κάνουν τα μαθήματά τους». «Συμπαραστεκόμαστε στους φίλους μας στην Ελλάδα, αλλά πρέπει και αυτοί να κάνουν τα μαθήματά τους», είπε ο Βούλγαρος πρόεδρος σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt.

 
Tageszeitung: Οι Έλληνες εφοπλιστές γιατί δεν πληρώνουν φόρους;

Tageszeitung: Οι Έλληνες εφοπλιστές γιατί δεν πληρώνουν φόρους;


"Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να προσφέρει φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές"...

 

 
τελευταία παράταση του χρόνου ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως και 31 Ιουλίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νίκης 5-7

10180 Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tηλ.: 210-3332551/2

Fax: 210-3332559

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση Τύπου

Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη θα δοθεί τελευταία παράταση του χρόνου ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως και 31 Ιουλίου.

 

 
Σελίδα 700 από 923