Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Tο θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Στήριξη των δανειοληπτών που έχουν αντικειμενική αδυναμία να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις ζητά ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου. 

Με αποφασή του σημειώνει χαρακτηριστικά:

 

 
Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τις λαϊκές κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών

Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τις λαϊκές κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το DiEM25, η πολιτική κίνηση τουΓιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για όσους εμποδίζουν τη διενέργεια των πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με την τροπολογία, θα τιμωρείται με τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ποινές - φυλάκιση τριών ή έξι μηνών κατ΄ελάχιστο, κατά περίπτωση - όποιος εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών, διακόπτοντας ή διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή τους.

«Στο DiEM25 είμαστε αντίθετοι στην ποινικοποίηση των λαϊκών διεκδικήσεων, προτείνοντας άλλο πλαίσιο αντιμετώπισης του προβλήματος των κόκκινων δανείων.

 

 
Οι μόνοι που δεν φταίνε σε τίποτε είναι οι οφειλέτες που τους παγίδευσαν οι τράπεζες

Δεν δόθηκε ποτέ δάνειο χωρίς μελέτες και εκτιμήσεις

Η ΚΙΝΗΣΗ του πρωθυπουργού να καλέσει προχθές στο γραφείο του όλους τους μεγαλοτραπεζίτες και να απαιτήσει από αυτούς, να… προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να μην ταλαιπωρούν και να μην πιέζουν πολίτες, που εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης, της καταχρέωσης της χώρας με 350 δισεκατομμύρια από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, των ηλίθιων πολιτικών που έφεραν την Τρόικα και μας έμπασαν στα προδοτικά μνημόνια, για να «σώσουμε» εμείς οι φουκαράδες Έλληνες, τις μεγάλες διεθνείς τράπεζες, υπήρξε αναγκαία και χρήσιμη για τους συμπατριώτες μας που τρέχουν και δεν σώνουν για να γλιτώσουν τα σπίτια τους.

 

 
Το 2018 θα βγουν στο «σφυρί» 40.000 σπίτια και δε θα είναι μόνο βίλες

Ο Φίλης «καρφώνει» την κυβέρνηση:

 

Λίγη ώρα μετά το ραντεβού του πρωθυπουργού με την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νίκος Φίλης από το βήμα της Βουλής προέτρεψε την κυβέρνηση να μην μείνει στη συμφωνία κυρίων με τις τράπεζες και να προχωρήσει σε οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας με βάση την αξία της.

 
Συνεχίζονται καθημερινά οι κατασχέσεις και δεσμεύσεις λογαριασμών!

Χιλιάδες φορολογούμενοι αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που τους αναλογούν και ο ελεγκτικός μηχανισμός προχωρά σε κατασχέσεις

Σε περίπου 700 κατασχέσεις και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών προχωρά καθημερινά ο ελεγκτικός μηχανισμός στην χώρα μας καθώς οι φορολογούμενοι πλέον αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους που τους αναλογούν, με αποτέλεσμα το «κραχ» στα φορολογικά έσοδα να συνεχίζεται. 


 
Σελίδα 8 από 956