Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ Διεθνής συνωμοσία κλεφταράδων οι αγορές

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

Διεθνής συνωμοσία κλεφταράδων οι αγορές

 Διεθνής συνωμοσία κλεφταράδων που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς, χαρακτήρισε τις αγορές ο Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο κ. Χριστόφιας, μιλώντας χθες στην σε εκδήλωση, είπε πως «υπάρχει μια διεθνής, επιτρέψετε μου να πω, συνωμοσία, που ακούει στο όνομα «αγορές»». «Οι αγορές οι λεγόμενες είναι οι κλεφταράδες της υφηλίου».

 

 
TAX LIVE 18ης Ιουλίου 2012

TAX LIVE 18ης Ιουλίου 2012

 28 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής για :

    Τα ειδικά σημειώματα αυτοελέγχου ΦΠΑ και τις δηλώσεις διαφοράς των ακαθάριστων εσόδων  στις λοιπές φορολογίες , σύμφωνα με το ν. 3296/2004.

   31 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για:

 

 
Το πέπλο της σιωπής

Το πέπλο της σιωπής

Προ ημερών, το Reuters έπιασε λαυράκι. Σε ιδιαίτερα προσεκτικό δημοσίευμά του που πήρε μεγάλη έκταση παγκοσμίως ανέδειξε κάποιες «συναλλαγές» μεταξύ τριών ελληνικών τραπεζών η οποία, αν το δημοσίευμα αληθεύει, τεκμηριώνει την ποινική δίωξη γνωστών τραπεζιτών της χώρας. Κι αν όχι την ποινική τους δίωξη, απαιτεί από την κυβέρνηση, το EFSF, την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τραπεζών (European Banking Authority), κατ’ ελάχιστον, την παύση του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς και την δρομολόγηση διαδικασίας εξυγείανσής της. Ανάλογες κινήσεις θα έπρεπε να ξεκινήσουν για τον τραπεζικό όμιλλο Marfin Popular Bank για κινήσεις της Marfin Egnatia Bank της οποίας αποτελεί μετεξέλιξη. Κι όμως: αντί για αυτά, ένα τεράστιο πέπλο σιωπής ξετυλίγεται και σκεπάζει την υπόθεση, με πρώτους υφαντές του τους δημοσιογράφους των «έγκυρων» εντύπων και sites οι οποίοι, κατά τα άλλα, συνεχώς καταγγέλλουν το κράτος και την ελληνική κοινωνία για ανοχή στην διαφθορά.

 
Βαυαρία προς Βερολίνο: Είστε ελλειμματικοί σαν... Νότιοι - Γιατί να σας πληρώνουμε;

Βαυαρία προς Βερολίνο: Είστε ελλειμματικοί σαν... Νότιοι - Γιατί να σας πληρώνουμε;   

Η κρίση φέρνει τσακωμούς, αλλά και... παραλληλισμούς! Σε ρόλο... Νότιας Ευρώπης, το Βερολίνο αντιμετωπίζει ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, πέραν των οικονομικών ελλειμμάτων του: Τη δικαστική προσφυγή της Βαυαρίας που ζητά να μην ενισχύονται τα φτωχά ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας από τα πλούσια...

 

 
Ποιοι θα κυριαρχήσουν οικονομικά τα επόμενα χρόνια;

Ποιοι θα κυριαρχήσουν οικονομικά τα επόμενα χρόνια;

 Η παγκόσμια οικονομία είναι αντιμέτωπη με την αβεβαιότητα.

Θα μπορέσει η ευρωζώνη να λύσει τα προβλήματα της, και να αποφύγει την διάλυση;

Θα μπορέσουν οι ΗΠΑ να επαναφέρουν την ανάπτυξη;

Θα μπορέσει η Κίνα να αναστρέψει την οικονομική της στασιμότητα;

 
Σελίδα 702 από 929