Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Χαστούκι στις μεγάλες τράπεζες από Βρετανούς μικροκαταθέτες

Χαστούκι στις μεγάλες τράπεζες από Βρετανούς μικροκαταθέτες

Tους λογαριασμούς τους αποσύρουν από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες της Βρετανίας χιλιάδες καταθέτες λόγω των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων σκανδάλων και ανήθικης συμπεριφοράς των τραπεζιτών.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες χιλιάδες νέοι λογαριασμοί ανοίγουν σε αποταμιευτικούς συνεταιρισμούς, πιστωτικές

κοοπερατίβες, συνεργατικές τράπεζες και συνεταιρισμούς στεγαστικής πίστης.

 
Μέτρα για την αδυναμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών

Μέτρα ζητάει το ΒΕΑ για την αδυναμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών από χιλιάδες βιοτέχνες


Μέτρα για να αντιμετωπίσουν χιλιάδες βιοτέχνες και επαγγελματίες τα προβλήματα πoυ αντιμετωπίζουν στον καθημερινό αγώνα τους για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τον ασφαλιστικό τους φορέα ζητάει από την κυβέρνηση το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.

 
Προς παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως τις 5 Ιανουαρίου

Προς παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως τις 5 Ιανουαρίου

Παράταση 5 ημερών σχεδιάζει να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ, που λήγει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Σε μια προσπάθεια να επιτύχει το στόχο που έχει τεθεί για συνολικές εισπράξεις 1,2 δισ. ευρώ, το υπουργείο αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει προθεσμία έως τις 5 Ιανουαρίου στους πολίτες που ταλαιπωρούνται στις τράπεζες και στις εφορίες.

 
Πόσες αποδείξεις θα χρειαστούν το 2013

Πόσες αποδείξεις θα χρειαστούν το 2013

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην Βουλή για να λάβουν οι φορολογούμενοι την έκπτωση των 2.100 ευρώ που χορηγείται ολόκληρη για εισόδημα έως 21.000 και μειώνεται σταδιακά μέχρι να εξαλειφθεί στις 42.000 ευρώ θα πρέπει να κρατήσουν αποδείξεις δαπανών ίσες με το 25% του δηλωθέντος εισοδήματος τους.

Για το σκοπό αυτό θα κατατεθεί σχετική τροπολογία. Επίσης με άλλη προσθήκη θα ξεκαθαρίζεται πως από το επόμενο έτος θα εκπίπτει το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών.

 
Αναπροσαρμογή αξίας ακινήτων ( ΠΟΛ.1226/24.12.2012 )

TAX LIVE 28ης Δεκεμβρίου 2012

Αναπροσαρμογή αξίας ακινήτων ( ΠΟΛ.1226/24.12.2012 )

Οδηγίες για την αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων των επιχειρήσεων, η οποία θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους 2012 και η οποία προβλέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 20 έως και 27 του ν. 2065/1992:

 
Σελίδα 703 από 1046