Σύλλογος Οικονομολόγων

Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Tην Παρασκευή θα γίνει η κατάθεση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Tην Παρασκευή θα γίνει η κατάθεση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή και ο νόμος που θα ψηφιστεί θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2013.

Ποιές είναι οι τελικές ρυθμίσεις

Μέχρι την Παρασκευή θα γίνει η κατάθεση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή και ο νόμος που θα ψηφιστεί θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2013. - Ποιες είναι οι τελικές ρυθμίσεις
Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο
 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Συνάδελφοι,

 

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σε προσπάθεια κάλυψης της ανάγκης που προκύπτει από την εγκύκλιο 2543/76-2012, διοργανώνει, σε συνεργασία με εξειδικευμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, Πρόγραμμα Επιμόρφωσης των εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους, διάρκειας 10 εκπαιδευτικών ωρών (2 ημέρες επιμόρφωσης) για τις επιχειρήσεις Γ’ κατηγορίας επικινδυνότητας (έως 50 εργαζόμενους). Το κόστος συμμετοχής για τον κάθε συμμετέχοντα ορίζεται στα 75 ευρώ.

 
Βαρουφάκης: Λένε ψέματα. Η δόση θα πάει σε τράπεζες και δανειστές

Βαρουφάκης: Λένε ψέματα. Η δόση θα πάει σε τράπεζες και δανειστές

 

Δηλώσεις του οικονομολόγου καθηγητή Γ. Βαρουφάκη, σχετικά με το κρίσιμο Eurogroup και την δόση - μαμούθ των 44 δισ. ευρώ. Γιατί την χαρακτηρίζει "χαμένα λεφτά"

Σε έξι μήνες από σήμερα το ελληνικό εισόδημα θα είναι ακόμη πιο αδύνατο, αφού η δόση των 44 δισ. θα πάει στις τράπεζες και σε πιστωτές του ελληνικού δημοσίου", δήλωσε ο οικονομολόγος καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης.

 

 
Οι πλούσιοι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν

Οι πλούσιοι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν, λέει ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών-«Κλεπταποδόχοι» οι Ευρωπαίοι

Nα «παγώσουν» τα προστατευμένα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, μέχρι να αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει τους νόμιμους φόρους, ζητεί από την ΕΕ ο πρόεδρος του SPD τάσχουν οι εύποροι Έλληνες στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας τους, εξαρτάται η συναίνεση των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών σε ένα νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα, δηλώνει ο πρόεδρος του SPD Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στην Bild am Sonntag, ενώ ζητεί το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων των πλούσιων Ελλήνων στην Ευρώπη.

 
TAX LIVE 19ης Νοεμβρίου 2012

TAX LIVE 19ης Νοεμβρίου 2012

Ειδικές περιπτώσεις στη συμπλήρωση του Ε9.

 Υποβολή έως 30 Νοεμβρίου.

 
Σελίδα 706 από 1019