Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Στη Βουλή οι καταγγελίες Ρουμελιώτη για το ΔΝΤ

Στη Βουλή οι καταγγελίες Ρουμελιώτη για το ΔΝΤ

 Το δραματικό χρονικό και το παρασκήνιο της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Τα παιχνίδια που οδήγησαν στο πρώτο μνημόνιο, η πρόταση για αναδιάρθρωση του χρέους, που έμεινε ανεκμετάλλευτη. Η περιγραφή της ελληνικής "τραγωδίας" από έναν "αυτόπτη μάρτυρα", τον καθηγητή και πρώην υπουργό, Π. Ρουμελιώτη

 

 
Σουλτς σε Τσίπρα: Σε υποδέχομαι σαν πρωθυπουργό

Σουλτς σε Τσίπρα: Σε υποδέχομαι σαν πρωθυπουργό

Ο πρόεδρος του Ευρωκοιβουλίου χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα...

 

 
Το τελειωτικό χτύπημα το 35% φόρος των ελεύθερων επαγγελματιών και το τέλος των μικρομεσαίων

Το τελειωτικό χτύπημα το 35%  φόρος των ελεύθερων επαγγελματιών και το τέλος των μικρομεσαίων.

Η κατάργηση του αφορολόγητου ορίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες και η φορολόγηση των εισοδημάτων τους από το πρώτο ευρώ με συντελεστή στο 35% αποτελεί ασφαλώς μία από το εντυπωσιακή αλλαγή στο φορολογικό κομμάτι των επερχόμενων μέτρων. Ενα κομμάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα ανέλθει τελικώς στα 3 δισ. ευρώ έναντι αρχικών κυβερνητικών προθέσεων για 2 δισ. ευρώ. Αν δε, λάβει κανείς υπόψη του ότι μόνον από το συγκεκριμένο μέτρο το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει έσοδα που θα προσεγγίσουν το 1,5 δισ. ευρώ, καταλαβαίνει αυτομάτως και τη σπουδή της κυβέρνησης να το εφαρμόσει. Ας σημειωθεί ότι ο συντελεστής αυτός φορολογίας είναι ο υψηλότερος από όλες τις επιχειρήσεις και σημαίνει το τελειωτικό χτύπημα των ελευθέρων επαγγελματιών και το τέλος των μικρομεσαίων προς όφελος των πολυεθνικών εταιρίων και πολυκαταστημάτων.

 

 
Βελούδινο Διαζύγιο εντός της Ευρωζώνης;

Βελούδινο Διαζύγιο εντός της Ευρωζώνης;

 

Άλλη μια φορά, οι ηγέτες της Ευρωζώνης κατήργησαν στην πράξη τα όποια οφέλη υποσχέθηκε μια πρότερη απόφασή τους σε επίπεδο Συνόδου Κορυφής.

 
Ποια είναι τα 36 πολιτικά πρόσωπα της λίστας του ΣΔΟΕ

Ποια είναι τα 36 πολιτικά πρόσωπα της λίστας του ΣΔΟΕ

 

Στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ' εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα βρίσκεται λίστα με 36 πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια, την οποία και αποκαλύπτει το www.zougla.gr.

 
Σελίδα 706 από 984