Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Θρίλερ δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις

Θρίλερ δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις             

 

 Αντικρουόμενα αποτελέσματα για το προβάδισμα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν δυο νέες σημερινές δημοσκοπήσεις. Στη δημοσκόπηση της VPRC για τον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ», ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%, η ΝΔ 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, με το ίδιο ποσοστό η ΔΗΜΑΡ, 5,5% η Χρυσή Αυγή, 5% το ΚΚΕ και στο όριο του 3% η Δημιουργία Ξανά-Δράση, των Θάνου Τζήμερου και Στέφανου Μάνου. Με 2% οι Οικολόγοι Πράσινοι, 1% ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με 0,5% ο ΛΑΟΣ, μένουν εκτός Βουλής.

 
ΘΕΜΑ: «Υποβολή Α.Π.Δ. – Προθεσμία καταβολής εισφορών»

Ι.Κ.Α. αριθμ. πρωτ.: Γ99/1/118/15.6.2012

Υποβολή Α.Π.Δ. – Προθεσμία καταβολής εισφορών

Αθήνα, 15/06/2012

Αριθμ. Πρωτ. Γ99/1/118

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ

ΤΜΗΜΑΤΑ: ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΧ/ΣΕΩΝ & ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

 Ταχ. Διεύθυνση : Αγ. Κων/νου 8

10241 – Αθήνα

Αριθ. τηλεφώνου : 210 52 15 244, 45, 47

210 52 15 250, 51

FAX : 210 52 23 228

E – mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 ΕΞΑΙΡ. ΕΠΕΙΓΟΝ

 ΓΕΝΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

 

ΘΕΜΑ: «Υποβολή Α.Π.Δ. – Προθεσμία καταβολής εισφορών»

 

ΣΧΕΤ. : Το με αριθ. πρωτ. Ε10/9/23.4.2012 Γενικό Έγγραφο.

 

 
Οι Γερμανοί καταστρέφουν την Ευρώπη» γράφουν στο Spiegel, Ρουμπινί-Φέργκιουσον

«Οι Γερμανοί καταστρέφουν την Ευρώπη» γράφουν στο Spiegel, Ρουμπινί-Φέργκιουσον

Είμαστε μια ... ωραία ατμόσφαιρα! «Θρυμματίζεται τώρα το ευρώ;», διερωτήθηκε εναγωνίως πρόσφατος τίτλος της μεγάλης γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine. «Η Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού», γράφουν στο Spiegel αυτής της εβδομάδας, δυο διάσημοι επιστήμονες, ο αμερικανός Νουριέλ Ρουμπινί και ο βρετανός ιστορικός, Νάιλ Φέργκιουσον.

Από τις σελίδες του γερμανικού Spiegel, ο Ρουμπινί κι ο καθηγητής – στο Χάρβαντ- Φέργκιουσον κατηγορούν τη Γερμανία ως ανιστόρητη, αλλά και έτοιμη να φέρει την Ευρώπη σε καταστάσεις που θα θυμίζουν ... Μεσοπόλεμο.

 
Στο φως τα πρακτικά του Κατοχικού δανείου

 

Η Ελλάδα διατηρεί κάθε δικαίωμα διεκδίκησης για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που υποχρεώθηκε να καταβάλει στους δυνάστες της. Το θέμα του κατοχικού δανείου παραμένει πάντα ανοικτό και σήμερα το ύψος της οφειλής ανάγεται σε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ, αναλόγως του τρόπου υπολογισμού. Μόνο από την πρώτη αποτίμηση που.....

 
- ΙΙF: Χρειάζεται χαλάρωση του ελληνικού δημοσιονομικού προγράμματος

- ΙΙF: Χρειάζεται χαλάρωση του ελληνικού δημοσιονομικού προγράμματος

 - Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, επανέλαβε ότι «πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατική διαδικασία στην Ελλάδα» και ότι θα ξεκινήσουν διαβουλεύσεις του Ταμείου με την Αθήνα όταν σχηματιστεί μία νέα κυβέρνηση, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήματα αν είναι εφικτή η επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής συμφωνίας.

 
Σελίδα 707 από 916