Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Πλειστηριασμοί ακινήτων χωρίς όριο!

Στην απελευθέρωση του ορίου για την διενέργεια πλειστηριασμών ακινήτωνπροσανατολίζονται οι συμβολαιογράφοι της χώρας, στοχεύοντας ουσιαστικά στην ενεργοποίηση του μέτρου που παραμένει «παγωμένο» επί δέκα μήνες περίπου, λόγω της παρατεταμένης αποχής του κλάδου.

Η σχετική πρόταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογράφων κ. Γιώργο Ρούσκα, αναμένεται να συζητηθεί στα αρμόδια όργανα την επόμενη εβδομάδα με στόχο, εφόσον συμφωνηθεί, να τεθεί σε ισχύ ακόμη και άμεσα. 


 
Στην... άγρια Δύση της Ευρώπης βασιλεύει ο νόμος του Σόιμπλε

Και στο τέλος κερδίζουν οι... κακοί. Η Ελλάδα πήρε, όπως άλλωστε αναμενόταν, τη δόση στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος, η οποία θα ανέλθει στο ποσό των 8,5 δισ. ευρώ, αλλά η επιθυμία της για λήψη μεσοπρόθεσμων μέτρων που θα ελαφρύνουν το χρέος έπεσε στο... τείχος του Βερολίνου και θα πρέπει να περιμένει το δεύτερο εξάμηνο του 2018, μετά τη λήψη του προγράμματος, για την εξέταση του αιτήματός της «εφόσον χρειαστεί»...

Ο νόμος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επικράτησε για ακόμη μία φορά κατά τη χθεσινή σύνοδο της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο. Η μάχη ήταν πάλι άνιση...

 

 
Σε κατάσταση ομηρίας 1.000.000 οικογένειες με κατασχεμένους λογαριασμούς!

Eνα εκατομμύριο τραπεζικοί λογαριασμοί θα είναι δεσμευμένοι για χρέη στις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Επίσης εκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί είναι εκτεθειμένοι και κινδυνεύουν με κατασχέσεις για χρέη υπέρ τρίτων.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που έχει διαμορφωθεί έχει οδηγήσει σε ομηρία ένα εκατομμύριο οικογένειες δηλαδή σχεδόν το μισό πληθυσμό της χώρας!

 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην Ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς του σήμερα». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 18.00 στην αίθουσα του Ε.Β.Ε.Θ., Τσιμισκή 29.

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για μας.

 

 

          Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                         Η Γενική Γραμματέας      

       

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                    ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                

 

 

 

 
Θρίλερ στο Eurogroup! Η Αθήνα θέλει πολιτική λύση για το χρέος, οι δανειστές δίνουν μόνο την δόση

Πυκνές είναι οι επίσημες και ανεπίσημες δηλώσεις από εκπροσώπους των δανειστών που μιλούν για συμφωνία ανάλογη με αυτήν της 22ας Μαΐου στο αυριανό Eurogroup ενώ χθες ο Πρωθυπουργός σήκωσε τους τόνους προαναγγέλλοντας συνέχιση της διεκδίκησης λύσης για το χρέος και στην Σύνοδο Κορυφής.

 
Σελίδα 16 από 917