Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Der Spiegel : Πάμε για ευρωομόλογο και ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών

Der Spiegel : Πάμε για ευρωομόλογο και ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών

  Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel που δημοσιεύεται σήμερα οι 4 θεσμικοί ηγέτες της ΕΕ, Μπαρόζο, Βαν Ρομπέι, Γιουνκέρ και Ντράγκι εργάζονται πυρετωδώς για μια «πραγματική ένωση προυπολογισμών» της Ευρώπης σύμφωνα με την οποία οι διάφορες χώρες δεν θα μπορούν πλέον να αυξάνουν τα χρέη τους ανεξάρτητα η μια από την άλλη.

 
Η Ισπανία αλλάζει την "ατζέντα"

Η Ισπανία αλλάζει την "ατζέντα"

 

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν για τη διάσωση του ισπανικού τραπεζικού συστήματος, γεννούν ελπίδες...

 

 
TAX LIVE 11ης Ιουνίου 2012

TAX LIVE  11ης Ιουνίου 2012

 

 
"Δεν έφθασαν ποτέ στην Ελλάδα 170 δισ. €. Κατέληξαν σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες"

"Δεν έφθασαν ποτέ στην Ελλάδα 170 δισ. €. Κατέληξαν σε γερμανικές και γαλλικές τράπεζες"

 Να υπάρξει αλλαγή στάσης, προπάντων από τους Γερμανούς και αυτοί να επιδείξουν, όπως και ολόκληρη η Ευρώπη, περισσότερη αλληλεγγύη.

 
Washington Post: Οι αντιμνημονιακοί ίσως να έχουν δίκιο!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
Συνάδελφοι,
Σύντομα θα προσδιοριστούν οι προϋποθέσεις χορήγησης αδειών ελεγκτών ειδικών προσόντων  όπως επίσης και ο τρόπος λειτουργίας των ελεγκτικών εταιρειών. Τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν στην αγορά μας αφορούν άμεσα και πρέπει να μας βρουν προετοιμασμένους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης καλεί τους συναδέλφους σε συνάντηση - ελεύθερη συζήτηση εν όψει της νέας κατάστασης που θα διαμορφωθεί, την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου, Δωδεκανήσου 7, 1ος όροφος.
Ο Γενικός Γραμματέας                 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Washington Post: Οι αντιμνημονιακοί ίσως να έχουν δίκιο!

 

Υπό τον τίτλο «Η ελληνική κρίση έπαιξε ρόλο- κλειδί στο αίτημα της Ισπανίας για διάσωση» η...

 

 

 

 

αμερικανική Washington Post εξηγεί πώς οι εξελίξεις στη χώρα μας επηρεάζουν ολόκληρη την οικονομική πολιτική της Ευρώπης.

 
Σελίδα 701 από 906