Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Φορολογική αμνηστία φέρνει το ΥΠΟΙΚ

Φορολογική αμνηστία φέρνει το ΥΠΟΙΚ

 

Οι βασικές κατευθύνσεις της ρύθμισης που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν περισσότερες υποθέσεις απόκρυψης εισοδήματος και να βάλει ζεστό χρήμα στα δημόσια ταμεία

 

 
Υπεγράφη η συμφωνία Siemens - Δημοσίου

Υπεγράφη η συμφωνία Siemens - Δημοσίου

Υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελλάδας και των εταιριών Siemens AG και Siemens Α.Ε., με βάση τη σχετική εξουσιοδότηση που έχει παράσχει η Βουλή.

 

 
Προς νέα περαίωση εξπρές

Προς νέα περαίωση εξπρές μέσα στο καλοκαίρι

 Περαίωση-εξπρές των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων φαίνεται πως προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

 Περαίωση-εξπρές των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων φαίνεται πως προωθεί το υπουργείο Οικονομικών μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να αντλήσει έσοδα για τα άδεια κρατικά ταμεία.

 

 
Φρ. Ολάντ: "Θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη

Φρ. Ολάντ: "Θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη

 Την ανάγκη όλες οι πλευρές να σεβαστούν τις υποχρεώσεις τους και να περιμένουν την έκθεση της τρόικας τόνισε η Καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγκελα Μέρκελ, σε δηλώσεις της προς τον Τύπο, οι οποίες προηγήθηκαν της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, στην Καγκελαρία. Από την πλευρά του, ο κ. Ολάντ σημείωσε ότι επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, διευκρίνισε ωστόσο ότι, για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει και η Ελλάδα να καταβάλει τις απαραίτητες προσπάθειες.
Η συνεργασία των δύο ηγετών πραγματοποιήθηκε ενόψει των συναντήσεων που θα έχουν η Γερμανίδα Καγκελάριος αύριο και ο Γάλλος Πρόεδρος μεθαύριο με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και, όπως ανέφερε η κυρία Μέρκελ, αφορά και «το πώς θα υποδεχτούμε τον Έλληνα Πρωθυπουργό».

 
Σκάνδαλο ο εξωδικαστικός συμβιβασμός κυβέρνησης-Siemens

Παπαδημούλης: Σκάνδαλο ο εξωδικαστικός συμβιβασμός κυβέρνησης-Siemens

 «Σκάνδαλο» χαρακτηρίζει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της ελληνικής κυβέρνησης με τη Siemens ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

 
Σελίδα 704 από 957