Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Δεξιά-Αριστερά-Φορολογία

Δεξιά-Αριστερά-Φορολογία

 Καθώς οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τις πολιτικές προτιμήσεις των μετόχων τους, εχουν «κάνει την ειρήνη τους» με το ενδεχόμενο εκλογικής επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας ότι δεν θα αμφισβητηθεί η ουσία των δεσμεύσεών μας με την ΕΕ, σε ό,τι αφορά τη φορολόγηση των μεγαλύτερων εισοδημάτων, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

 
Χαλαρή διάψευση της Κομισιόν για τα σχέδια έκτακτης ανάγκης

Χαλαρή διάψευση της Κομισιόν για τα σχέδια έκτακτης ανάγκης

Προετοιμασίες για αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Εθνικά σχέδια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ φαίνεται ότι έχουν καταρτίσει χώρες της ευρωζώνης, ενώ η Κομισιόν διαβεβαιώνει ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι έγινε δέκτης αιτημάτων πληροφόρησης σχετικά με την ισχύουσα νομοθεσία για τη δυνατότητα κράτους μέλους να κλείσει τα σύνορά του στη διακίνηση κεφαλαίων και προσώπων.

 
Γερμανικοί financial Times: Διατεθειμένοι να χαλαρώσουν τα δεσμά οι Ευρωπαίοι

Γερμανικοί financial Times: Διατεθειμένοι να χαλαρώσουν τα δεσμά οι Ευρωπαίοι

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των γερμανικών Financial Times, η ΕΕ είναι διατεθειμένη να διαπραγματευθεί με την Ελλάδα τη χαλάρωση του προγράμματος λιτότητας.

Το ρεπορτάζ της FTD έχει τίτλο: «Η ΕΕ θέλει να χαλαρώσει τα δεσμά της Αθήνας» και υπότιτλο «Η Ευρώπη θέλει να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Γι’ αυτό η χώρα μπορεί να ετοιμάζεται μετά τις εκλογές για παραχωρήσεις – κι αυτό μολονότι οι Έλληνες έχουν προφανώς παραβιάσει και πάλι τις δεσμεύσεις τους για το πρόγραμμα λιτότητας».

 
περιμένουν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή

O βρετανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως οι Γερμανοί πιθανότατα περιμένουν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή για να ''ριχτούν'' ενεργά στη διάσωση του ευρώ.

Ο Τ.Όσμπορν αναρωτήθηκε δημοσίως :''μήπως η γερμανική κυβέρνηση χρειάζεται την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη για να εξηγήσει στους γερμανούς πολίτες ότι πρέπει να γίνουν ορισμένες ενέργειες για τη σωτηρία του ευρώ, όπως η τραπεζική ένωση ή το ευρωομόλογο ή κάτι άλλο ισοδύναμο.Υποψιάζομαι ότι αν είχαμε εδώ έναν υπουργό Οικονομικών της ευρωζώνης δε θα ήξερε πραγματικά την απάντηση σε αυτό''.

 
παρατείνεται έως τις 29 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νίκης 5-7

10180 Αθήνα

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Tηλ.: 210-3332551/2

Fax: 210-3332559

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Τύπου 

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, παρατείνεται έως τις 29 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών. Η παράταση αφορά σε οφειλές οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

 

 
Σελίδα 705 από 912