Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Παρέμβαση της ΕΚΤ: Πώς μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα;

Παρέμβαση της ΕΚΤ: Πώς μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα;

 Γιατί η Ελλάδα αποκλείεται προς το παρόν από το νέο Πρόγραμμα Άμεσων Νομισματικών Συναλλαγών...

 

 
Ελπίδες για «κούρεμα» ομολόγων της ΕΚΤ

Ελπίδες για «κούρεμα» ομολόγων της ΕΚΤ

 

Παράθυρο για την εκ των υστέρων συμμετοχή στο PSI ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ανοίγουν οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, πως τα ομόλογα που θα αγοράσει η ΕΚΤ στο πλαίσιο του νέου προγράμματος θα αντιμετωπίζονται «επί ίσοις όροις» με αυτά των ιδιωτών επενδυτών.

 
Προγράμματα του ΟΑΕΔ

Προγράμματα του ΟΑΕΔ

Στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ) σε μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους με στόχο να διευρυνθούν οι ευκαιρίες κατάρτισης των εργαζομένων τους αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΑΕΔ.

 

 
54.000 Έλληνες έβγαλαν στο εξωτερικό 20 δισ. €

54.000 Έλληνες έβγαλαν στο εξωτερικό 20 δισ. € 

Λίστα-μαμούθ με 54.000 ονόματα Ελλήνων που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό από το 2009 μέχρι το 2011 βρίσκεται στα χέρια των ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Τα στοιχεία περιλαμβάνονται σε CD το οποίο εστάλη στο ΣΔΟΕ από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών πριν από λίγες ημέρες. Βάσει των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο CD, το συνολικό ποσό των κεφαλαίων που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό την τριετία 2009-2011 υπερβαίνει τα 20 δισ. ευρώ!

 
ΘΕΜΑ: Αναγκαιότητα αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης του ελέγχου των επιχειρήσεων και της απελευθέρωσης (ανοίγματος) του επαγγέλματος του Ορκωτού Ελεγκτή

Αλεβιζάκης Παναγιώτης

Εκπρόσωπος

Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

Μάρκου Μπότσαρη 34 Α  Χανιά

Τηλ :28210-92770 Fax. :28210-99280

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Χανιά 28/02/2012

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο της Κυβέρνησης

           κ. Λουκά Παπαδήμο    ΑΡ.ΠΡ. Κ 626  28/2/2012

 
Σελίδα 706 από 968