Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Ποια είναι τα 36 πολιτικά πρόσωπα της λίστας του ΣΔΟΕ

Ποια είναι τα 36 πολιτικά πρόσωπα της λίστας του ΣΔΟΕ

 

Στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών και δη των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος οι οποίοι –κατ' εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Νίκου Παντελή- εποπτεύουν την έρευνα βρίσκεται λίστα με 36 πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ εδώ και δύο χρόνια, την οποία και αποκαλύπτει το www.zougla.gr.

 
Ο οικονομικός εισαγγελέας αναζητεί επίμαχη λίστα με καταθέσεις στη Γαλλία που αγνοείται

Ο οικονομικός εισαγγελέας αναζητεί επίμαχη λίστα με καταθέσεις στη Γαλλία

που αγνοείται

 Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης

 
Από φέτος (;) σε ισχύ τα νέα φορολογικά μέτρα

Από φέτος (;) σε ισχύ τα νέα φορολογικά μέτρα

 

Στη σημερινή, κρίσιμη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, στις 10.30, θα συζητηθεί το πακέτο των νέων μέτρων που περιλαμβάνει και αλλαγές στη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών, καθώς και των μισθωτών και των συνταξιούχων.

 

 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ.- ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ.- ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

Περίγελως ξένων διπλωματών στη Βιέννη έχει γίνει η Ελλάδα η οποία διατηρεί πρεσβευτική κατοικία του Μονίμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΑΣΕ, στο κέντρο της Αυστρικής πρωτεύουσας, συγκεκριμένα στην ακριβότερη περιοχή,  καταβάλλοντας υψηλότατο ενοίκιο (μαζί με τα λειτουργικά έξοδα 13.000 ευρώ) το μήνα, ενώ ισχυρές οικονομικά χώρες όπως η Δανία πληρώνουν για την πρεσβευτική τους κατοικία ποσό που μόλις ανέρχεται στα 3000 ευρώ.

 
Τα … τσοπανόσκυλα, απ’ τα οποία εξαρτάται η Ελλάδα διαφωνούν

Τα … τσοπανόσκυλα, απ’ τα οποία εξαρτάται η Ελλάδα διαφωνούν

 Σε «σοβαρή διάσταση απόψεων ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Ευρώπη», αναφέρθηκε, πριν από λίγο στο κεντρικό του δελτίο, το δίκτυο «La7», ιδιοκτησίας του ομίλου Telecom Italia.

«Τώρα τα τσοπανόσκυλα από τα οποία εξαρτάται η τύχη της Ελλάδας, φέρονται να έχουν διιστάμενες απόψεις. Από τη μία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δείχνουν διατεθειμένες να δώσουν μια παράταση στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής. Από την άλλη, όμως, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θέλει να συναινέσει σε καμία αναβολή και επιμένει στην κατά γράμμα εφαρμογή του προγράμματος που συμφωνήθηκε» μεταδίδει η τηλεόραση του «La7».

 

 
Σελίδα 707 από 985