Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
ΣΥΡΙΖΑ για κοιτάσματα: Εμφανίζονται εταιρείες ανίκανες ακόμη και για έρευνα!

ΣΥΡΙΖΑ για κοιτάσματα: Εμφανίζονται εταιρείες ανίκανες ακόμη και για έρευνα!

Η κυβέρνηση δηλώνει ικανοποιημένη για το ενδιαφέρον που προσελκύει ο διεθνής διαγωνισμός για την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα, αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση έχει άποψη εκ διαμέτρου αντίθετη.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

 

 
ΟΟΣΑ: «Τα λάθη που κάναμε στην Ελλάδα»

ΟΟΣΑ: «Τα λάθη που κάναμε στην Ελλάδα»

Ο κ. Λαχιτζί απέστειλε πρόσφατα ένα κείμενο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών, υπό τον εύγλωττο τίτλο:«Τα λάθη που κάναμε στην Ελλάδα».

 

 
TAX LIVE Εργατοασφαλιστική ανασκόπηση Ιουνίου 2012

TAX LIVE Εργατοασφαλιστική ανασκόπηση Ιουνίου 2012

Από τον Οκτώβριο.

Η μηνιαία υποβολή της ΑΠΔ και η καταβολή εισφορών του ΙΚΑ την πέμπτη (5η) εργάσιμη μέρα του επόμενου από τον δεδουλευμένου μήνα θα ισχύσουν από την 1η Οκτωβρίου 2012 και εφεξής (αντί τις 1/7/2012). (αρ.πρωτ.γ99/1/118/15-6-2012).   

 

 
Κώστας Βεργόπουλος: μια κίνηση ματ

Κώστας Βεργόπουλος: μια κίνηση ματ

 "Το ευρώ παραμένει το ισχυρότερο νόμισμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν στηρίζεται όσο θα έπρεπε. Οι μηχανισμοί στήριξής του εξαρτώνται από την ΕΚΤ και από τη Γερμανία, που αποφεύγουν να αναλάβουν το συνολικό βάρος. Γιατί δεν το κάνουν;
Διότι οι Γερμανοί, μέσω της κυρίας Μέρκελ υποστηρίζουν ότι η λύση του προβλήματος είναι κάθε χώρα μόνη της, να αναλάβει την εξυγίανση της και την εξισορρόπησή της. Σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, θα χρειαστεί να περάσουν αρκετά χρόνια, την ίδια στιγμή που οι πιέσεις των αγορών εκδηλώνονται μέσα σε μόλις μερικά 24ωρα. Η μακροχρόνια οπτική της κυρίας Μέρκελ, δεν είναι λάθος αλλά δεν είναι όμως η λύση που χρειάζεται τώρα.

 
TAX LIVE Ανασκόπηση 30ης Ιουνίου 2012

TAX LIVE Ανασκόπηση 30ης Ιουνίου 2012

Μέχρι 16 Ιουλίου…

  … παρατείνεται η προθεσμία ρύθμισης ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.

 
Σελίδα 707 από 925