Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Δεν ασκείται εθνική κυριαρχία όταν δεν φυλάσσονται τα σύνορα κι όταν μπουλούκια αγνώστων εισβάλλουν σε μία χώρα. Οι πολίτες δεν έχουν λόγο να πληρώνουν φόρους για να βλέπουν την πατρίδα τους να εποικίζεται από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, που μπαίνουν όποτε κι από οπουδήποτε θελήσουν στην Ελλάδα, όντες βέβαιοι ότι αυτή η κίνησή τους θα αποφέρει μόνο κέρδη και καμία ζημία.

Το κράτος διαμηνύει εμμέσως στους επίδοξους εποίκους της χώρας ότι, αν περάσουν τα σύνορα, θα έχουν στέγη, τροφή, επιδόματα, πρόσβαση στο σύστημα υγείας, δωρεάν μετακίνηση και όλα όσα επιβάλλουν οι «δερβέναγες» του ΟΗΕ και των ΜΚΟ.

 
Το δημογραφικό απειλεί για την Ελλάδα .Μειώθηκε περαιτέρω ο πληθυσμός

Το δημογραφικό αδιέξοδο δεν πλήττει μόνο τον πληθυσμό της αλλά υπονομεύει και την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία, συνεχίστηκε και το 2018 η μείωση του πληθυσμού καθώς καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων.

 

 
Για την προστασία της α' κατοικίας - Μόνο... πέντε ολοκλήρωσαν τη ρύθμιση!

 

Στην πλατφόρμα έχουν μπει  και συναίνεσαν στην άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου 34.009 χρήστες

Tα νεότερα στοιχεία για την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία δείχνουν πως σχεδόν 23.000 είναι οι χρήστες που έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με μόνο 5 να έχουν φθάσει στην ολοκλήρωση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ολοκληρώθηκε η 13η εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και αθροιστικά από 1η Ιουλίου 2019 μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2019:

 
Παράταση για την ένταξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τις 7/10/2019

Παράταση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2019 σε όλους τους οφειλέτες για την συμμετοχή τους στην ρύθμιση των 120 δόσεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία, μέχρι σήμερα, δείχνουν να έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών και το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να ξεπερνάει ήδη τα 3 δις ευρώ.

 
Αντί για σύγκλιση είχαμε μια θηριώδη απόκλιση της Ελληνικής οικονομίας από τον μέσο όσο της ΕΕ και της ευρωζώνης

Ο κυριότερος λόγος που εντάχθηκε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αργότερα στην ευρωζώνη ήταν να βελτιωθεί η πορεία τη οικονομίας της και να υπάρξει σύγκλιση με αυτήν των άλλων χωρών μελών. Δυστυχώς για εμάς, το ακριβώς αντίθετο συνέβη και μάλιστα με τον πλέον θηριωδώς δραματικό τρόπο. Η οικονομική μας κατάρρευση και η απέραντη φτωχοποίηση της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μια σκληρή πραγματικότητα που την βιώνουν οι Έλληνες πολίτες στην καθημερινότητά τους. Αλλά ας δούμε τι λένε και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για το θέμα της προσδοκόμενης σύγκλισης η οποία στην πράξη μετατράπηκε σε ακραία απόκλιση.

Το πραγματικό μέσο κατά κεφαλήν ΑΕΠ (ΠΜΚΑ) της Ελλάδος σε σχέση με τον αντίστοιχο μέσο όρο των χωρών της ΕΕ-28. από 95,1% το 2007 μειώθηκε στο 69,7% το 2017. Στην περίπτωση των χωρών της ευρωζώνης, το πραγματικό μέσο κατά κεφαλήν ΑΕΠ (ΠΜΚΑ) της Ελλάδος  2007 μειώθηκε από 87,1% στο 65,8% το 2017. 

 

 
Σελίδα 10 από 1120