Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Η μοιραία Πρωτοχρονιά του Τρικούπη είχε αφορμή τον «ΕΝΦΙΑ» και τα διόδια

Πρωτοχρονιά του 1895 είναι η μέρα-ορόσημο για την ανατροπή της κυβέρνησης του Χαρίλαου Τρικούπη και την απομάκρυνση του ίδιου από την πολιτική με αιτία την προσπάθειά του να αυξήσει τον τότε… ΕΝΦΙΑ.

Το σχετικό νομοσχέδιο, στην πτωχευμένη τότε Ελλάδα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα που πυροδότησε την «έκρηξη», αυτή τη φορά των ισχυρών.

Το νομοσχέδιο προέβλεπε αύξηση στους φόρους οικοδομής και επιτηδεύματος. Η κατάθεσή του στη Βουλή έγινε η αφορμή για να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο ανατροπής του Τρικούπη από έναν συνασπισμό των πιο ετερόκλητων δυνάμεων.

 

 
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ TΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ

ΑΠΟ ΟΦΕΙΛΕΣ ΦΟΡΟΛΟΥΜΕΝΩΝ

 

ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΟΙ ΦΟΡΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ

ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

 

ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΣΤΟ ΤAXISNET !

Πηγή: protothema.kathimerini,tanea,dimokratianews

 
Η Ιταλία δείχνει στην Ελλάδα τον δρόμο της εξόδου από ΕΥΡΩ-μνημόνια

Το 2018 ανατέλλει με ελπίδες ανατροπής της ευρωμνημονιακής κατοχής. Στο δημοψήφισμα του 2015 το 62%του ελληνικού λαού ψήφισε «όχι πάση θυσία στο ευρώ». Αλλά οι καθεστωτικοί κυβερνώντες με τη συμπαιγνία της κοινοβουλετικής αντιπολίτευσης μετέτρεψαν το όχι σε ναι.

 
Η μεγάλη πρόκληση του 2018
Tο πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, τόσο εκείνοι που τάσσονται υπέρ των μνημονίων, όσο και οι άλλοι, είναι πως είμαστε κλεισμένοι στη φυλακή των πιστωτών – κυρίως όμως ότι, μόνο εάν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ενώ όταν πολεμάει ένα Έθνος σύσσωμο για την εθνική του κυριαρχία απελευθερώνονται τεράστιες δυνάμεις, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται θαύματα.

.

 
Το μεταναστευτικό ρεύμα προς την Ευρώπη

 ενδέχεται να αποτελεί την υλοποίηση ενός σκοτεινού σχεδίου του 1922

                     

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί προδημοσίευση  του νέου  βιβλίου της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη  με τίτλο "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ   ΔΥΣΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΗ"

 
Σελίδα 19 από 968