Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
Το μόνο που σώζει αυτόν τον τόπο, η αλληλεγγύη αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά

Το μόνο που μας σώζει η αλληλεγγύη και αυτή μέσα στην καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά. Αθλητικές ομάδες εξέφρασαν την πρόθεση τους να βοηθήσουν όπως ο Ολυμπιακός που κάλεσε σε συγκέντρωση για προσφορά βοήθειας.Ο ΠΑΟΚ επίσης δήλωσε ότι τα έσοδα του χθεσινού αγώνα θα δοθούν για την ανακούφιση των πληγέντων. Επαγγελματίες πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους από γιατρούς ως οδηγούς ταξί. Ξεναδοχεία άνοιξαν για να παράσχουν φιλοξενία στα θύματα των πυρκαγιών. Κόσμος περιμένει υπομονετικά στα νοσοκομεία για να δώσει αίμα ενώ σε πολλούς χώρους άρχισε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

 

 
Νέα παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2018

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Ιουλίου, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

Για τις πληγείσες περιοχές, η προθεσμία παρατείνεται έως τις 30/9. Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος είναι στις 31 Ιουλίου. Την ολιγοήμερη παράταση είχαν ζητήσει το Οικονομικό Επιμελητήριο και σύλλογοι λογιστών, διαμαρτυρόμενοι για αρρυθμίες στο taxis ακόμη και τα σαββατοκύριακα.

 
H κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών συνεχίζεται …...

Κάθε μήνα, περισσότεροι από 20.000 οφειλέτες πέφτουν «θύματα» της ηλεκτρονικής εφαρμογής που έχει αναπτύξει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και η οποία επιτρέπει στις εφορίες να «μπλοκάρουν» μαζικά τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Συνολικά, μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, εκτιμάται ότι έχουν ληφθεί μέτρα εις βάρος περίπου 800.000 οφειλετών ενώ αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός μέσα στην επόμενη διετία θα έχει μπλοκαριστεί το σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών που διαθέτουν οι οφειλέτες του δημοσίου.

 

 
Αίτημα παράτασης υποβολής φορολογικών δηλώσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΓΑΜΒΕΤΤΑ 4 – ΑΘΗΝΑ-10678 –ΤΗΛ. 2103810122/6934460146

Α.Φ.Μ. 999184257 Δ.Ο.Υ. Α’ Αθηνών

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   Web site : //www.pooe

          Αθήνα 24/7/2018                                                                

Προς :  Τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

Κοινοποίηση προς: Την Υφυπουργό Υπ.Οικ. κα. Αικατερίνη Παπανάτσιου

                                  Τον Διοικητή Α.Α.Δ.Ε. κ. Γεώργιο Πιτσιλή

Θέμα : Αίτημα παράτασης υποβολής φορολογικών δηλώσεων

 Κύριε Υπουργέ,

 
Συνέντευξη του Διονύση Χιόνη στο περιοδικό του ΕΒΕΑ Ανάπτυξη

Κύριε  καθηγητά, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της  ΤτΕ  η απόφαση του Eurogroup της 21ης Ιουνίου  θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ομαλή έξοδο της χώρας στις αγορές. Πώς, πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να συμβεί αυτό; 

 

 
Σελίδα 20 από 1030