Καλώς ήρθατε στον Σύλλογο Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Συλλόγου είναι η συσπείρωση των συναδέλφων με στόχο την κατοχύρωση, προαγωγή και προστασία των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων τους, η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας υποστήριξης, ο καθορισμός κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, η ανύψωση του κύρους των οικονομολόγων – λογιστών - φοροτεχνικών καθώς και η επιμόρφωσή τους.

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το επάγγελμα μας και θα ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και ενέργειες του Συλλόγου.

Επικοινωνία
Σύλλογος Οικονομολόγων
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ;

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, με τη σκόπιμη συνηγορία των δανειστών και των οργάνων τους, ότι όλα πάνε καλά στην Ελλάδα, όλοι μας, όσοι ανήκουμε στα μικρομεσαία οικονομικά στρώματα, ζούμε στο πετσί μας την κρίση και φυσικά βλέπουμε ότι τα χειρότερα έρχονται. Εισοδήματα δεν υπάρχουν, οι περιουσίες μας κινδυνεύουν άμεσα με αρπαγή τους και η ίδια η ζωή μας χάνεται χωρίς κανένα παρόν και μέλλον.

 

 
Η Eurobank πούλησε στην Intrum κόκκινα δάνεια ύψους 1,5 δισ. Ευρώ στο 3% !

Την πώληση μη εξυπηρετούμενων καταναλωτικών δανείων ύψους 1,5 δισ. ευρώ στην Intrum Justitia AB ανακοίνωσε η Τράπεζα Eurobank-Ergasias. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Eurobank, το τίμημα για την πώληση του πακέτου των «κόκκινων» δανείων ανέρχεται στο 3%. «Η πώληση αποτελεί µέρος του πλάνου της Eurobank για τη µείωση των NPEs το 2017 και αναµένεται να ολοκληρωθεί εντός του 4ου τριµήνου του 2017. Το τίµηµα ανέρχεται περίπου σε 3% σε όρους συνολικού οφειλόµενου κεφαλαίου. Η πώληση είναι ουδέτερη για την Τράπεζα τόσο σε όρους χρηµατοοικονοµικού αποτελέσµατος όσο και επίπτωσης στα εποπτικά της κεφάλαια», επισημαίνεται.

 
Θράσος! Κουνούν ακόμη το δάκτυλο στη χώρα

Κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να αναστήσουν τον ναζισμό, να δημιουργήσουν ξανά αποσχιστικά κινήματα, να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό των κρατών, να γεμίσουν τις χώρες με πρόσφυγες και μετανάστες, ατάκτως ερριμμένους, και να γυρίσουν το ρολόι της Ευρώπης αιώνες πίσω.

Κι όμως, παραμένουν αμετανόητοι. Βλέπουν και προφανώς απολαμβάνουν σαδιστικά την Ε.Ε. να τυλίγεται στις φλόγες ως νέοι Νέρωνες.

Δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά συνέλαβαν αυτό το σατανικό σχέδιο, που υλοποιείται με ακρίβεια τα τελευταία χρόνια και αλλάζει με δραματικό τρόπο την Ευρώπη που γνωρίζαμε και ελπίζαμε να διαμορφωθεί.

Αντί μιας Ενωσης που θα περιόριζε τις ανισότητες και θα οδηγούσε τους λαούς της στην ευημερία, με περισσότερη δημοκρατία και ελευθερία, βλέπουμε να διαμορφώνεται μια Ε.Ε. πολλαπλών ταχυτήτων, βαθύτατα διαιρεμένη, που από πρωταγωνιστής των εξελίξεων μετατρέπεται σε κομπάρσο.

 

 
ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Από την ημερίδα στο ΕΒΕΘ στις 2/10/2017

Η υφυπουργός Οικονομικών τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για εικονικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στις γειτονικές χώρες

Αυστηρή προειδοποίση προς τις επιχειρήσεις που εικονικά λειτουργούν στις γειτονικές χώρες έστειλε από τη Θεσσαλονίκη η υφυπουργός Οικονομικών, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, λέγοντας ότι οι έλεγχοι της ελληνικής διοίκησης σε συνεργασία με τις φορολογικές αρχές των χωρών της κοινότητας και του ΟΟΣΑ θα εντατικοποιηθούν.

 
Μην ξαναρίξετε την Ελλάδα στον διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας

Ένα άρθρο με το οποίο "καλεί" όλους να μην ξαναρίξουν την Ελλάδα στον διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας έχει γράψει ο Ιταλός αναλυτής Τζουλιάνο Φεράρα.

Το άρθρο το οποίο δημοσιεύεται στη συντηρητική εφημερίδα "Il Foglio", τιτλοφορείται "μια τελευταία βοήθεια προς την Ελλάδα του Τσίπρα. Συμφέρει όλους".

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "η Ελλάδα κρατήθηκε στην Ευρώπη με αντάλλαγμα ανήκουστες θυσίες, και τώρα που η ανάκαμψη ρίζωσε σχεδόν παντού, δεν πρέπει να την ξαναρίξουν στο διαβολικό φαύλο κύκλο της λιτότητας».

 
Σελίδα 20 από 946