Επικαιρότητα
Παράταση έως τις 15/6/2017 της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης

ερευνητικών έργων «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

 

Ανακοινώθηκε η 2η Τροποποίηση και Παράταση έως τις 15/6/2017 και ώρα 16:00 της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ».

Επιτρέπεται η ακύρωση (και η αναίρεση της οριστικοποίησης) της αίτησης χρηματοδότησης έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00.

 
Η νέα ιστοσελίδα notifybusiness για το καθεστώς γνωστοποίησης λειτουργίας οικονομικής δραστηριότητας

Από αύριο (6.6.2017) η έναρξη λειτουργίας της

www.notifybusiness.gov.gr/assets

Από την 06/06/2017, οι γνωστοποιήσεις για τις δραστηριότητες που αναφέρονται παρακάτω, υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://notifybusiness.gov.gr.

Ως θεώρηση της υπογραφής νοείται η ηλεκτρονική αυθεντικοποίηση των χρηστών μέσω των κωδικών πρόσβασης στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (taxisNet).

 
Γερμανία,Γαλλία,Μ.Βρετανία,ΗΠΑ, Ισπανία, Αυστραλία

είναι οι μεγάλες χώρες που εκτρέφουν φορολογογικούς παράδεισους

Γερμανία,Γαλλία,Μ.Βρετανία,ΗΠΑ, Ισπανία, Αυστραλία είναι οι μεγάλες χώρες που εκτρέφουν φορολογογικούς παράδεισους για να κάνουν «παστρικές» δουλειές. στον κατάλογο που εξέδωσε το Υπουργείο οικονομικών για μη συνεργάσιμες φορολικά χώρες. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το ΛιχνεστάΙν που συνδέεται με τη Γερμανία,το Μονακό με τη Γαλλία, αντίστοιχα,η Ανδόρα με την Ισπανία,οι Μπαρμπάμντος και νήσοι Κούκ με τη Μ. Βρετανία, η Ναούρου με την Αυστραλία και φυσικά οι Παρθένοι Νήσοι και οι Νήσοι Μάρσαλ με τις ΗΠΑ. Οι τελευταίες διαθέτουν και ειδικό φορολογικό παράδεισο μέσα στον κεντρικό τους κορμό, αυτόν της Πολιτείας Ντελαγουέρ, αλλά το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών είναι φυσικό να μην τολμά να τον αγγίξει.

Κάτι ανάλογο ισχύει για το Λουξεμβούργο, μικρό αδερφάκι της Γερμανίας, τους νήσους Κεϋμάν της Μ. Βρετανίας αλλά και χώρες όπως η Ιρλανδία, το Βέλγιο και φυσικά η Ελβετία.

 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Θέτει σε δοκιμασία την ευρωπαϊκότητα του Βερολίνου και βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των εκλογών του Σεπτεμβρίου  - Τα σχιζοφρενή σενάρια του ESM  αποκαλύπτουν τις μετεκλογικές προθέσεις του Βερολίνου – Η Αθήνα αντιλαμβάνεται ότι αν μπορεί να γίνει κάτι, πρέπει να γίνει πριν τις γερμανικές εκλογές

 
Ως πότε θα μας εκβιάζει ο Σόιμπλε;

Ο γνωστός εκβιασμός από το γνωστό Σόιμπλε. «Αν θέλετε ευρώ θα υποφέρετε, θα είναι η οικονομία σας και το κράτος σας στη διάθεσή μας (κανόνες τους ονομάζει)». Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτόν τον άθλιο εκβιασμό από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε; Διότι είναι άθλιο να εκβιάζει τη χώρα μας με το εθνικό της νόμισμα. Είναι η συμπεριφορά των Γερμανών που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα και θέλουν να την αρμέγουν και τις επόμενες δεκαετίες, που οδηγεί όλο και περισσότερους Έλληνες να σκέφτονται την έξοδο από το ευρώ.

Ο Σόιμπλε έδειξε για μία ακόμα φορά ότι μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 14 από 500