Επικαιρότητα
Κεντ: Η Ελλάδα χρειάζεται Κινέζο μάνατζερ με ιρλανδικό business plan

Κεντ: Η Ελλάδα χρειάζεται Κινέζο μάνατζερ με ιρλανδικό business plan

Τι συμβουλεύει την Ελλάδα ο νούμερο 1 της Coca-Cola, γιατί οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες θα έπρεπε να απολυθούν, ποια θα είναι η επόμενη τίγρη στην παγκόσμια οικονομία και τι προβλέπει για την αγορά εργασίας

 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

 Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, αλλά ταυτόχρονα να επιτευχθεί ο στόχος της όσο το δυνατό μεγαλύτερης υποβολής δηλώσεων ηλεκτρονικά και να μειωθεί εν τέλει ο μέσος χρόνος εκκαθάρισης αυτών ορίζεται ότι:

 

 
Βίνερ Τσάιτουνγκ: Πάνω από τα 2/3 των δανεικών έχουν επιστρέψει στην τρόικα

Βίνερ Τσάιτουνγκ: Πάνω από τα 2/3 των δανεικών έχουν επιστρέψει στην τρόικα!


«Ανεξάρτητα από την έκβαση των επικείμενων εκλογών τον Ιούνιο, η Ελλάδα έχει ανάγκη από...

 

 
Αυτά που μας έμειναν

Αυτά που μας έμειναν

 Τον Απρίλιο του 2010, πριν υπογραφεί το Μνημόνιο 1, έγραφα σε αυτές τις σελίδες: «Έχουμε εμπλακεί σε μια ατέρμονη διαπραγμάτευση που μας σέρνει όλο και κοντύτερα σε ένα Αργεντίνικο τάνγκο εντός της ευρωζώνης, με την υποχρεωτική συμμετοχή και άλλων δεινοπαθούντων χωρών (π.χ. Ισπανία, Πορτογαλία - ακόμα και Γαλλία), του οποίου η λογική κατάληξη είναι ο προαναγγελθείς θάνατος του ευρώ.» Τον Ιανουάριο του 2011, αλλά και ξανά (ως υπενθύμιση) τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ξαναέγραφα: «Αυτή η Κρίση, αν την αφήσουμε να εξελιχθεί …, δεν θα δείξει επιείκεια σε κανέναν. Δεν θα διαχωρίσει τον φαύλο από τον χρηστό, τον Γερμανό βιομηχανικό εργάτη από τον αργόσχολο του ΟΣΕ, τον ιδιωτικό από τον δημόσιο υπάλληλο, τον έλληνα μεροκαματιάρη στον Ορχομενό από τον Πολωνό μετανάστη στο Παρίσι.»

 
Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών,στο πλαίσιο διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή φορολογικών δηλώσεων:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Νίκης 5-7

10180 Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Tηλ.: 210-3332551/2

Fax: 210-3332559

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση Τύπου

Με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, στο πλαίσιο διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή φορολογικών δηλώσεων:

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 384 από 494