Επικαιρότητα
Προχωρείστε σε φορο-μεταρρύθμιση και να φορολογηθούν οι πλούσιοι

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Προχωρείστε σε φορο-μεταρρύθμιση και κυνήγι φοροδιαφυγής και να φορολογηθούν οι πλούσιοι.

Μεταρρυθμίσεις «εδώ και τώρα» έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και να φορολογηθούν οι πλούσιοι και να περιοριστεί η γραφειοκρατία για επενδύσεις συνιστά στην κυβέρνηση η Ευρωπαική Επιτροπή.

 
Ελληνική «εισβολή» στη Γερμανία για αγορά ακινήτων

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ελληνική «εισβολή» στη Γερμανία για αγορά ακινήτων

 Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων γερμανικών μέσων ενημέρωσης για τους Ελληνες που αγοράζουν, και μάλιστα τοις μετρητοίς ακίνητα στη Γερμανία.

 

 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 67ης ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ  ΤΗΣ 67ης  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

Η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας παρατεταμένης κρίσης, οικονομικής, πολίτικης και κοινωνικής. Η οικονομία της χώρας, λόγω της διεθνούς κρίσης αλλά και των στρεβλώσεων του μοντέλου ανάπτυξης που διαμόρφωσαν οι ασκούμενες  πολιτικές κατά το παρελθόν, έχει παραλύσει.

 
ΟΙ 41 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΦΑΣ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Φ.Α.Σ. (ΚΩΔΙΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟ­ΝΙΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ)

 
Αναπαράγεται το φαύλο παρελθόν

Αναπαράγεται το φαύλο παρελθόν

 Είναι γενική η παραδοχή ότι τα βασικά αίτια της σημερινής βαθιάς πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης συνδέονται με το πελατειακό και φαύλο κομματικό σύστημα. Η θεσμοθέτηση θέσεων για κάποιες χιλιάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους το σύστημα αυτό εξυπηρετούσε και όχι τα συμφέροντα της χώρας. Το κράτος δεν είχε σταθερή δομή και συνέχεια. Υπηρετούσε κυρίως τα συμφέροντα των συντεχνιών και των κομματικών φίλων των κυβερνώντων. Αλλά και η αντιπολίτευση συνέπραττε με την άκριτη υποστήριξη όλων των διεκδικήσεων των δικών της συντεχνιών και κομματικών πελατών.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 384 από 568