Επικαιρότητα
Απαλλάσσονται του ΦΠΑ τα κινητά τηλεφώνα , οι κονσόλες για παιχνίδια, ταμπλετών κλπ

Δεν γνωρίζω ποιος πρότεινε  αυτήν  την ρύθμιση, την  θεωρούμε όμως προκλητική να απαλλάσσονται  του ΦΠΑ τα  κινητά τηλεφώνα , οι  κονσόλες  για παιχνίδια, ταμπλετών ηλεκτρονικών υπολογιστών και φορητών υπολογιστών.

Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον αγοραστή των αγαθών, υπό την προϋπόθεση ότι αυτός έχει δικαίωμα έκπτωσης του φόρου εισροών. Οι ιδιώτες θα πληρώνουν ΦΠΑ.

Ο επιχειρηματίας στα βιβλία του ΦΠΑ  θα κάνει χρεοπίστωση  του ΦΠΑ όπως στις ενδοκοινοτικές και δεν θα αποδίδει ΦΠΑ για την αγορά αυτή.

Ευλογία για τους πωλητές αυτών των συσκευών και πρόκληση για μια κοινωνία που βουλιάζει.

 

 
Το διπλό νόμισμα υπό προϋποθέσεις συμφέρει στην Ελλάδα

Η προοπτική καθιέρωσης του διπλού νομίσματος έχει ισχυρές πιθανότητες να υιοθετηθεί πρώτα από την Ιταλία και ύστερα από χώρες του ευρωπαϊκού νότου όπως η Ελλάδα, με δεδομένο ότι στη γειτονική μεγάλη χώρα διενεργούνται εκλογές την άνοιξη του 2018. Εκεί τα κόμματα που εκπροσωπούν περίπου τα 2/3 του εκλογικού σώματος, έχουν ταχθεί υπέρ του διπλού ή παράλληλου νομίσματος ή υπέρ της ολοκληρωτικής εξόδου από την ευρωζώνη.

 

 
Βάλτε επιτέλους τέλος στο αίσχος των κατασχέσεων

-κατάσχεται και ο ακατάσχετος λογαριασμός

-κατάσχεται και ο οποιοσδήποτε κοινός λογαριασμός

-χωρίς την δυνατότητα ρύθμισης πολλών δόσεων

-ακόμη και αν ρυθμισθεί το υπόλοιπο, δεν αίρεται η κατάσχεση των λογαριασμών

ΑΠΟ την εφορία, τα ταμεία, τους δήμους, τα τραπεζικά δάνεια. Όλοι έχουν πέσει σαν τα όρνια για να αρπάξουν τις καταθέσεις του κόσμου.Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ με τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών δεν είναι λύση.

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ αν με τα λίγα λεφτά που έχει κάποιος σε μια τράπεζα θα πρέπει να καλυφθούν οι επείγουσες οικογενειακές ανάγκες.

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ το δόγμα της τρόικας, όλα κατάσχονται. Λογαριασμοί, σπίτια, οικόπεδα και χωράφια.

ΜΑΛΙΣΤΑ για πρώτη φορά το δημόσιο ξεπέρασε και τα γραφειοκρατικά προβλήματα, εισάγοντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

ΟΤΑΝ πρόκειται για την εξυπηρέτηση των πολιτών δεν βρίσκουν λύσεις για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας.

ΟΤΑΝ όμως το ζήτημα αφορά τις εντολές των ξένων τοκογλύφων, ως δια μαγείας, γίνονται θαύματα!

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ των κατασχέσεων έχει εξοργίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

 
Νομπελίστες οικονομολόγοι κατά της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη

Την άποψη πως μόνιμη σταθερότητα στην Ευρωζώνη μπορεί να υπάρξει μόνο εάν η Ευρώπη ξεπαράσει τις αμαρτίες του παρελθόντος και επανεφευρεθεί καταθέτουν νομπελίστες οικονομολόγοι, οι οποίοι ασκούν σφοδρή κριτική στη στάση που έχει κρατήσει η Γερμανία.

Με αφορμή συνέδριο στο Λίνταου της Γερμανίας, νομπελίστες οικονομολόγοι μιλούν στη «Die Welt» και εκτιμούν ότι η Γερμανία θα πρέπει να παραχωρήσει εξουσία ή να αποχωρήσει από την ευρωζώνη.

 

 
Ο Πιέρ Μοσκοβισί «είδε το φως του»

«Σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες» χαρακτήρισε το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για νομισματικές και οικονομικές υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί. Μετά από επτά χρόνια επιβολής σκληρής λιτότητας ο Γάλλος πολιτικός «βρίσκει το φως του».

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 504